Povežite se s namaArmada pomalo kreće s obilježavanjem 30. godišnjice svog postojanja. Obilježavanje rođendana trajat će od 9. do 13. svibnja, a vrhunac proslave su veliki rođendanski koncert na Gatu Karoline Riječke i utakmica Rijeke protiv Hajduka sljedeći dan, nakon koje će se također održati glazbeni program.

Velika proslava na Gatu Karoline Riječke održat će se 12. svibnja, a svirat će Let 3, Mandrili, Krešo i kisele kiše i En Face, dok će atmosferu prije nastupa zagrijati DJ Tibljaš. Na Gatu Karoline Riječke će također biti postavljen i video zid, pa će svi oni koji ne uspiju doći do karte za Jadranski derbi, koji se održava 13. svibnja, utakmicu moći gledati tamo, a po završetku utakmice koncerte će održati Koktelsi i Kantridersi.

Priopćenje iz Kluba navijača Armada povodom rođendanske proslave prenosimo u cijelosti: „Trideset godina mi smo preživjeli!! Armada slavi 30 godina od svog osnutka i sve će biti začinjeno povijesnim naslovom prvaka, a glavna fešta bit će održana u tjednu Armade od 9. svibnja do 13. svibnja. Na proslavu su pozvani svi jer nije bitno ni star ni mlad, zapalit ćemo cijeli grad!! U petak, 12. svibnja, na Gatu Karoline svirat će nam Let 3, En Face, Mandrili, Krešo i Kisele Kiše, a zagrijavat će vas DJ Tibljaš. U subotu se od 17 sati igra utakmica Rijeka – Hajduk nakon koje odmah počinju sa svirkom Kantridersi i Koktelsi. Bit će tu još puno iznenađenja i događanja o kojima ćemo vas pravovremeno obavještavati! Sami protiv svih – Armada Rijeka“