Povežite se s nama

Sport

135 maskiranih trkača sudjelovalo na Torpedo Carnival Runu

Objavljeno

na
Molo Longo mjesto je na kojem se u nedjelju, 16. veljače, okupio rekordan broj ovosezonske Riječke zimske lige „Igor Malešević“. Osim po čak 135 trkača koji su uspješno završili Torpedo Carnival Run, odnosno utrku pretposljednjeg, 7. kola, 16. izdanja ovog popularnog natjecanja u organizaciji Triatlon kluba Rival, ovo će okupljanje ljubitelja trčanja iz cijele županije ostati upamćeno i po dobroj zabavi te bogatim nagradama.

Naime, ni trkači-rekreativci nisu mogli odoljeti čarima petog godišnjeg doba, a osim volje i dobre kondicije, pokazali su i veliku dozu maštovitosti pa i spretnosti potrebne za trčanje u kostimima.

Napeta završnica

Lijepo vrijeme, ravna staza i centar grada prednosti su ove utrke koja je privukla čak 30 trkača koji se do sada nisu natjecali u ovoj ligi, a poseban pečat dali su i organizatori ovog kola Riječke zimske lige – Sportsko rekreativna udruga Torpedo Runners – koji su pobrinuli da rastrčanim maškarama i svima ostalima ništa ne nedostaje.

Na stazi dugoj 5 kilometara najbrži je u muškoj konkurenciji bio Damjan Dabović kojemu je trebalo tek 17 minuta i 11 sekundi da završi utrku, a samo pet sekundi sporiji bio je Pavle Kruljac, dok je trećeplasirani David Marot u cilj ušao s 15 sekundi zaostatka za Dabovićem.

Najbrža među ženama bila je Ingrid Nikolesić koja je utrku završila za 19 minuta, a nakon nje u cilj su ušle Iva Tomić Smojver (20:25) i Elena Ban (21:01).

Karnevalsko raspoloženje i sponzori omogućili su da nagrade ne dobiju samo najbrži u muškoj i ženskoj kategoriji, pa su Torpedo Runnersi nagradili i one koji su svojim maskama doprinijeli pravom karnevalskom ugođaju utrke.

Nagrade za maškare

Tako su uručene dvije nagrade na najbolje maškarane grupe od kojih je Žilićev Charlston (AK Kvarner) osvojio prvo, a Black Pantheras (SRU Torpedo Runners) drugo mjesto.

U pojedinačnoj karnevalskoj konkurenciji najbolja je bila Snjeguljica, odnosno Nikola Turina, a slijedili su Time Machine (Katja Jajaš) i Mickey Mouse (Lučano Sošić).

Nagradu za najbolje maskirane volontere osigurale su Renata Okretič, Vesna Grubješić i Ivana Kundakčić koje su u duhu Studija 54 bodrile trkače na okretu utrke, a nagrađeni su i najbolje rangirani trkači s kraja ljestvice – Sead Mahmutović i Azra Svrakić.

S obzirom na dobar odaziv i odličnu zabavu nakon utrke koja je trkače na Molo Longu zadržala na ugodnom druženju, nema razloga sumnjati da će ova utrka i dogodine privući velik broj trkača, ali i sponzora. Naime, nagrade za najbolje maske ove su godine osigurali Kings caffe food pub, Pizzeria Ivinčić, Trattoria Krug i SRU Torpedo Runners. Nagrade za najbrže trkače osigurali su Intersport Hrvatska d.o.o. i Milsing d.o.o., sponzori okrijepe bili su izotonični napitak Hidro ISO i pekara Sokol, a caffe  bar Corto Maltese organizatorima ovog kola omogućio je opremu i prostor.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže