Povežite se s nama

Sport

140 trkača protutnjalo Kraljevicom i otvorilo gradsku proslavu

Objavljeno

na

Sunny day – sve rečeno u dvije riječi! Prekrasan sunčani dan u prekrasnoj atmosferi grada Kraljevice bili su kulisa 2. kola 19. sezone Riječke Zimske lige u trčanju – Igor Malešević u organizaciji triatlon kluba Rival. 140, čak dvostruko više trkača nego lani, odmjerilo je svoje snage na Kraljevičkom asfaltu. Profesionalci, rekreativci, djeca i veterani – baš kako to liga i promovira, sudjelovali su 7 kilometara dugoj utrci koja je startala sa gradske Rive. Uz pomoć i u ime Grada Kraljevice, Turističke zajednice, Sportske zajednice i DVDa Kraljevica – dobrodošlicu posjetiteljima i start utrke označio je gradonačelnik Dalibor Čandrlić. Uz zakusku i nagrade za najbrže i najsretnije sudionike, Kraljevica se pokazala kao gostoljubivi domaćin sporta i prijatelja iz cijele regije.
U ženskoj konkurenciji dominantno je pobijedila Marina Juranić, a slijede ju drugoplasirana Maja Urban i treća Veronika Erlić. U muškoj konkurenciji, pune ruke posla obrani svoje ovogodišnje dominacije prvoplasiranom Dini Vidmaru dali su drugoplasirani Josip Meštrić i treći, povratnik na zimoligaški teren, Damir Mesec.
Medalje za rezultate sa prošlog, memorijalnog kola Dejan Ljubas primile su Maja Urban, Veronika Erlić te Marina Marković i Dino Vidmar, Pavle Kruljac i Zoran Žilić.
Današnju utrku pohodile su broje legende Zimske lige i hrvatskog sporta od višestrukog prvaka Hrvatske u trčanju Pavla Kruljca, višestruke triatlonske prvakinje Hrvatske Maje Urban, ultramaratonca Marina Mandekića, legende hrvatske atletike Zorana Žilića, županijske vijećnice Ive Rinčić pa sve do svjetskog prvaka u pikadu Goran Protege i brojnih drugih iz svih dijelova Hrvatske.
Utrkom Zimske lige, Grad Kraljevica započela je proslavu  obilježavanja dana Grada, te Mikuljne, dana posvećenih zaštitniku grada Svetom Nikoli. Više o bogatom kalendaru događanja potražite na web i Facebook stranicama Turističke Zajednice grada Kraljevice.
 
Sljedeće, 3. kolo Zimske lige, triatlon klub Rival organizira uz podršku Keindl Sporta već sljedeće nedjelje 4.12. u obližnjoj Kostreni. Prijave za utrku su online, a više informacija o utrci potražite na web i Facebook stranicama triatlon kluba Rival.
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram