Povežite se s nama

Crna kronika

15 osoba u PGŽ dobilo po 8.000 kuna kazne zbog kršenja samoizolacije

Objavljeno

na
Tijekom ovog tjedna na području Primorsko-goranske županije evidentirano je 15 osoba koje su prekršile određenu im mjeru samoizolacije poradi zaraze virusom Covid 19.

Riječ je o 11 hrvatskih i četiri strana državljanina. Spomenuti stranci su zatečeni na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa te jedan na području Čabra, dok među navedenim hrvatskih državljanima izdvajamo žensku osobu koja je unatoč tome što joj je bila određena mjera samoizolacije, pristupila u šalter salu upravnih poslova u Policijsku upravu primorsko-goransku u Rijeci.

Osim nje, u Rijeci je zatečen hrvatski državljanin koji je došao registrirati vozilo u Stanicu za tehnički pregled, a drugi pak u liječničku ordinaciju. Neki prekršitelji su zatečeni izvan mjesta gdje su trebali biti u samoizolaciji, pa je tako jedan umjesto u Rijeci zatečen na Cresu u Porozini, drugi iz Vinodolske općine u Zagrebu, a jedan prekršitelj na širem području Matulja, umjesto u Crikvenici.

Zbog počinjenih prekršaja, sukladno odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, svim prekršiteljima su uručeni prekršajni nalozi kojima su novčano  sankcionirani s osam tisuća kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram