Povežite se s namaTreći  EXCLUSIVE AUTO MOTO SHOW jučer je, uz veliki interes posjetitelja otvorio vrata svim zaljubljenicima u auto-moto industriju te svima koji su željni novih dostignuća auto­ moto tehnologije.

Hrvatska publika tako i ove godine ima priliku vidjeti ekskluzivna vozila u atraktivnom prostoru, na čak 4000 četvornih metara, na četvrtom katu Tower Centra Rijeka (ex Semeraro) sve do nedjelje, 29. ožujka 2015. Za dobru zabavu, na otvorenju najznačajnijeg automobilskog događanja u Hrvatskoj, bio je zadužen duhoviti Mario Petreković koji je tri sata neumorno vodio program, razgovarao s posjetiteljima i izlagačima i slikao se s fanovima. Simbolično su sajam otvorili zamjenik gradonačelnika Miroslav Matešić i Siniša Grgantov, direktor Klik marketinga, organizatora sajma.

Već nešto prije 18 sati na 4. katu Tower Centra počela je gužva, a znatiželjna lica nestrpljivo su iščekivala otvaranje 3. Exclusive Auto Moto Showa.  Po ulasku posjetitelji su komentirali kako je sajam vrhunski uređen i puno veći nego prijašnjih godina. Pažnju je plijenio luksuzni Mercedes S klase u coupe verziji, jedna od ovogodišnjih hrvatskih premijera kao i redizajnirani BMW 1, ali i BMW 2 Gran Tourer. Najveća znatiželja svakako je vladala za svjetskom vicepremijerom – Opelovim KARL-om, kojeg su otkrili direktor PSC-a Primorje, Mario Palinkaš i zamjenik gradonačelnika Rijeke, Miroslav Matešić.

KARLA su do sada vidjeli samo posjetitelji Ženeve, no odlična zabava vladala je i na štandu INE, ovogodišnjeg Zlatnog pokrovitelja Exclusive Auto Moto Showa. INA na Exclusive auto moto showu prvi put javnosti predstavlja INA Ultra Class 102, vrhunsko trkaće gorivo s čak 102 oktana a može se vidjeti i trkaći automobil INA Ultra Teama, Honda Civic Type R. Elegancijom je osvajala redizajnirana Honda Civic, kao i još jedna premijera – Mazda 2 te Citroen DS3. Od motocikala posjetitelji su najviše pažnje posvetili moto premijeri – Hondinoj Forzi 125, a zavidnu ponudu imaju i ove godine Kymco i Piaggio grupacija.

Ovogodišnji Exclusive Auto Moto Show može se podičiti i brojnim pratećim sadržajima, poput ponude automobilskih guma, audio sustava ili osiguravateljskih kuća.

Ulaz na sajam je u potpunosti besplatan, a Exclusive Auto Moto Show možete posjetiti svaki dan od 9 do 21 sat, odnosno u nedjelju od 10 do 21. Također, u nedjelju, 29. ožujka na krovu Tower Centra Rijeka (a u slučaju lošeg vremena na 5b razini garaže) održat će se DB Drag & Style Show. Na automotodromu Grobnik će se u nedjelju, 29. ožujka, kao dio programa ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa, od 10 do 18 sati održati Grobnik Track Day.