Povežite se s nama

Crna kronika

16 osoba kršilo samoizolaciju u PGŽ-u u posljednjih tjedan dana

Objavljeno

na
U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske zatečeno je 16 osoba koje su kršile sigurnosnu mjeru samoizolacije.

Riječ je o osam hrvatskih i isti broj stranih državljana. Stranci iz  Austrije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke te Slovenije zatečeni su na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa kojima su zbog kršenja mjere izdani prekršajni nalozi, odnosno, novčano su kažnjeni s osam tisuća kuna, i petsto kuna za trošak postupka, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Od šestero hrvatskih prekršitelja jedan je zatečen na području Crikvenice, dok su svi ostali kršili mjeru samoizolacije u Rijeci. Među prekršiteljima je jedan od njih jučer došao u zgradu Policijske uprave za obavljanje upravnih poslova, dok su dvoje zaustavljeni u prometu.

Izdvajamo vozačicu, starosti 34-godine, koju je u kršenju mjere samoizolacije policija  zatekla jučer na Diračju na Zametu dok je upravljala osobnim vozilom i pritom nije propisno koristila mobitelom u vožnji. Osim toga je utvrđeno da nije bila vezana sigurnosnim pojasom,  a kod sebe nije imala  ni vozačku dozvolu, pa je osim za prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, novčano sankcionirana i prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram