Povežite se s nama

Sport

16 timova sudjelovalo na 3. Studentskoj Fiumanki

Objavljeno

na
Nakon tri dana jedrenja Pomorski fakultet pobjednik je 3. Studentske Fiumanke. U ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 16 timova koje su činili studenti i djelatnici Sveučilišta u Rijeci.

Tijekom dvodnevnih kvalifkacija održano je 6 regata, a 6 najuspješnijih posada jedrilo je danas u finalnim jedrenjima. Finalisti su odjedrili 3 regate nakon kojih je najupješnija bila posada Pomorskog fakulteta. Drugoplasirana je posada Zdravstvenih studija dok je prošlogodišnji pobjednik Fakultet dentalne medicine ovoga puta završio na trećem mjestu. Četvrto mjesto zauzela je posada Sveučilišta u Rijeci, peti je Fakultet za fiziku, a na šestoj poziciji je Učiteljski fakultet.

Prijelazni pokal pobjednicima kao i pehare najuspješnijim posadama u ime Sveučilišta u Rijeci uručila je prorektorica za digitalizaciju i razvoj Sveučilišta u Rijeci prof.dr.sc. Senka Mačešić.

“Čestitamo svim posadama na izvrsnim rezultatima i zahvaljujemo na sudjelovanju u ovom zanimljivom natjecanju. Ova regata ne samo da promiče sport i zdrav natjecateljski duh, već i jača veze među studentima različitih fakulteta kao i fakulteta i zajednice.

Zahvaljujemo Sveučilištu u Rijeci i svim sudionicima koji su pridonijeli uspjehu ovog događaja. Radujemo se budućim natjecanjima i novim prilikama za zajedničko druženje na moru!“, poručuju organizatori Fiumanke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže