Povežite se s nama

Crna kronika

17-godišnjak poginuo u teškoj prometnoj nesreći u Gorskom kotaru

Objavljeno

na

IlustracijaU prometnoj nesreći koja se dogodila 17. svibnja oko 22,25 sati na državnoj cesti DC 3 kod mjesta Draga lukovdolska,  smrtno je stradala jedna osoba. Osobnim vozilom Audi 8o riječkih registracijskih oznaka upravljao je 18-godišnji hrvatski  državljanin krećući se u smjeru Zagreba. Po izlasku iz zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom, koje je skrenulo van kolnika, gdje je udarilo u kamenu uzvisinu, a nakon toga i kameni usjek.

Vozilo je nastavilo nekontrolirano kretanje nakon čega je sletjelo prema drvećem obrasloj padini, gdje se je i zaustavilo. Na mjestu prometne nesreće smrtno je stradao suvozač, hrvatski državljanin (rođ. 2001. godine, a još uvijek maloljetan kako se neslužbeno doznaje). Vozaču osobnog vozila je liječnička pomoć pružena u karlovačkoj bolnici, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Očevidom je rukovodila zamjenica općinkog državnog odvjetnika odvjetnika u Rijeci, a promet je navedenom cestom između 22,30 do 2.10 sati bio u prekidu te se odvijao lokalnom cestom uz regulaciju policije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram