Povežite se s nama

Mozaik

17-godišnji Lovro Dokić snimio svoj prvi spot u Opatiji

Objavljeno

na

Foto: Bruno Fantulin


Kraljica turizma, Opatija, inspirirala je RTL-ovu zvijezdu da svoj prvi video spot snimi upravo na Kvarneru.

Naš najmlađi paraolimpijac i glazbenik Lovro Dokić, koji se publici po prvi puta predstavio u RTL-ovoj emisiji “Zvijezde -Ljetni Hit”, ovih dana snima video spot za svoj prvijenac “Budi tu”. Tekst pjesme potpisuje Danijel Vrban, a glazbu i aranžman Tomo Bačurin Lima. Saznajemo da se radi o nježnoj baladi s modernim zvukom u koju se Lovro zaljubio na prvo slušanje.

Za lokaciju snimanja Lovro je odabrao prekrasnu opatijsku rivijeru. Spot režiraju Bruno Grgurić, poznati redatelj muzičkih i reklamnih spotova i Stella Lutz, koja ujedno potpisuje i scenarij.

U Lovrinom spotu pojavljuju se još i mladi Riječanin Marin Čačija, plesač i koreograf čijem smo se umijeću također nedavno divili u zabavnoj talent emisiji na Novoj TV, te mlada violončelistica Alida Cossetto.

Iako ima samo 17 godina, Lovro već ozbiljno korača prema hrvatskoj estradi i plan mu je stati uz bok svojim glazbenim idolima.

Premijeru spota moći ćete uskoro vidjeti na RTL-ovom Top.HR-u, a evo kako je izgledao njegov nastup na RTL-u koji je mnoge istovremeno oduševio i ganuo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram