Povežite se s nama

Crna kronika

18-godišnjak uhićen zbog par teških krađa i provale u Rijeci

Objavljeno

na


Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Policija 18-godišnjaka sumnjiči da je tijekom srpnja ove godine iz trgovine u središtu Rijeke u dva navrata otuđio različite artikle, a u jednom slučaju je u istu i provalio te otuđio prehrambene artikle. Ovim kaznenim djelima dvije krađe i teške krađe provaljivanjem trgovačko društvo sa sjedištem u Omišu oštećeno je za najmanje tri tisuće kuna.
Kriminalističkim istraživanjem je potom utvrđeno da je i krajem mjeseca kolovoza na štetu maloljetnog hrvatskog državljanina počinio kazneno djelo teške krađe. Na sportskom igralištu na području Belvedera na drzak način otuđio mu je jaknu (vjetrovku) te se udaljio oštetivši ga tako za oko 600 kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, dvije teške krađe i dvije krađe, 18-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram