Povežite se s nama

Crna kronika

19-godišnjak ukrao auto na području Viškova i odvezao se u Ljubljanu

Objavljeno

naPodnošenjem kaznene prijave za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Policija ga sumnjiči da je početkom veljače ove godine na području Viškova iz dvorišta obiteljske kuće otuđio otključano osobno vozilo u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ovim kaznenim djelom je oštetio vlasnika za više stotina eura, poručuju iz riječke policije.

Otuđeno vozilo je pronađeno u suradnji sa slovenskom policijom na području Ljubljane i vraćeno je vlasniku.

Osim toga, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je i u siječnju u dva navrata na području Pehlina u Rijeci oštetio dvije hrvatske državljanke jer je provalio u njihova dvorišta i prostorije obiteljske kuće s namjerom otuđenja osobnih vozila.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, kao i dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem u pokušaju, 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže