Povežite se s nama

Crna kronika

19-godišnjak ukrao auto na području Viškova i odvezao se u Ljubljanu

Objavljeno

na
Podnošenjem kaznene prijave za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Policija ga sumnjiči da je početkom veljače ove godine na području Viškova iz dvorišta obiteljske kuće otuđio otključano osobno vozilo u vlasništvu 49-godišnjeg hrvatskog državljanina. Ovim kaznenim djelom je oštetio vlasnika za više stotina eura, poručuju iz riječke policije.

Otuđeno vozilo je pronađeno u suradnji sa slovenskom policijom na području Ljubljane i vraćeno je vlasniku.

Osim toga, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je i u siječnju u dva navrata na području Pehlina u Rijeci oštetio dvije hrvatske državljanke jer je provalio u njihova dvorišta i prostorije obiteljske kuće s namjerom otuđenja osobnih vozila.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene krađe, kao i dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem u pokušaju, 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram