Povežite se s nama

Crna kronika

19-godišnjakinja s 2,23 promila skrivila prometnu nesreću u Kostreni

Objavljeno

na


Na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog  tjedna dogodile su se 44 prometne nesreće od kojih su dvije bile teže, a 42 su bile lakše.  U ovim prometnim nesrećama dvije su osobe teže, a četiri su osobe lakše ozlijeđene. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 384.100 kuna. U nesrećama je sudjelovalo pet alkoholiziranih vozača.

U navedenom razdoblju alkotestirana su 182 vozača, od kojih je kod njih 11 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.

Od alkoholiziranih vozača, njih devet je bilo u dobi iznad 35. godina života, a dva vozača su bila u dobi između 25. i 35. godina života.

Proteklog tjedna najveća koncentracija alkohola od 2,23 g/kg izmjerena je mladoj vozačici u dobi od 19 godina. Upravljajući osobnim vozilom marke Ford, riječkih registracijskih oznaka, 20. ožujka oko 19. 15 sati na području Kostrene je prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom udarivši u betonski ivičnjak, dvorišni zid i parkirano osobno vozilo. Spomenuta vozačica nije ozlijeđena, a zbog kršenja prometnih propisa sankcionirana je sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram