Povežite se s nama

Crna kronika

20-godišnja Riječanka krala bankovne kartice i trošila novac

Objavljeno

na
Policijski službenici I policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima opatijske policije i Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Policija ju sumnjiči da je u razdoblju od svibnja do kraja prošle godine počinila 15 kaznenih djela krađe na štetu 15-ero hrvatskih državljana. Njima je u autobusima javnog prijevoza, iskoristivši njihovu nepažnju, otuđila novčanike s novcem, dokumentima i bankovnim karticama. Od navedenih oštećenika većina je imala s bankovnim karticama i pinove pa je tako počinila i 20 kaznenih djela računalne prijevare gdje je na području Rijeke i Opatije u raznim trgovinama nedozvoljeno plaćala račune koristivši njihove bankovne kartice. Uz to je u pet slučajeva podigla novac s bankomata, a sumnjiči se i za 19 pokušaja takvih kaznenih djela. Time je sveukupno navedenim osobama počinila materijalnu štetu u iznosu od oko 50 tisuća kuna.

Nakon završetka istraživanja, zbog sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela, protiv 20-godišnje osumnjičenice je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram