Povežite se s nama

Sport

202 trkača stiže na Kostrena Mountain Trail

Objavljeno

na

U nedjelju 1. ožujka 2020. Kostrena će biti domaćin međunarodne utrke Kostrena Mountain Trail na kojoj će sudjelovati 202 trkačice i trkača iz Hrvatske, Slovenije, Irske pa čak i s Filipina. Pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, utrku organizira Sportsko rekreativno društvo Alpe Adria Trek i Trail iz Rijeke.

Predviđene su dvije utrke KMT10 (Ljubičasti trail), u dužini od 10 kilometara i KMT15 (Zeleni trail) u dužini od 15 kilometara. Obje staze prolaze zelenim dijelovima Kostrene duž planirarskih i biciklističkih staza, otkrivajući neke od najljepših predjela i vidikovaca. 

Start i cilj obje utrke bit će na prometnici ispred zgrade Općinske uprave u Kostreni (Sv. Lucija 38, Kostrena), a registracija trkača i proglašenje pobjednika na parkiralištu koje se nalazi ispod ceste u neposrednoj blizini (pored crkve sv. Lucije).

Start utrke KMT15 predviđen je u 10:30 sati, a start KMT10 u 11 sati.  Uoči obje utrke održat će se kratki tehnički sastanci s trkačima. Registracija i preuzimanje startnih paketa bit će od 7 sati pa do početka starta pojedinih utrka. Ulazak prvih natjecatelja u cilj očekuje se nakon 11:40 sati. Proglašenje pobjednika planirano je za 13:30 sati. U slučaju kiše prostor za registraciju, zajednički ručak i proglašenje pobjednika bit će natkriven, a utrka se ne odgađa! 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram