Povežite se s nama
U organizaciji Matice umirovljenika Primorsko-goranske županije, pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, na Platku je u subotu održan 16. Susret umirovljenika.

Brojne umirovljenike iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja pozdravili su predstavnici organizatora i pokrovitelja izrazivši zadovoljstvo tradicionalno velikim odazivom. Susret je otvorio zamjenik župana Marko-Boras Mandić.

“Drago mi je da danas vidim ovdje moje Primorce, Gorane, Otočane i drage nam prijatelje Istrijane, Zagrepčane, prijatelje iz Sisačko-moslavačke i Splitsko-dalmatinske županije na  Platku koji danas ovako lijepo izgleda i živi 365 dana u godini. Uživajte i veselite se, a neka u sportskim nadmetanjima pobjede najbolji”, poručio je zamjenik Boras Mandić.

Umirovljenici su se natjecali u boćanju, kartanju,kuglanju… Uz sportska natjecanja organiziran je i bogat kulturno zabavni program uz nastupe zborova te folklornih grupa. Na Platku se jučer okupilo oko 3 tisuće umirovljenika iz 44 udruge umirovljenika iz Primorsko-goranske županije i brojnih udruga iz drugih županija.