Povežite se s namaOpasno po život ozlijeđen je pješak na kojeg je u petak navečer u Radničkoj ulici u Rijeci, blizu vatrogasnog doma na Vežici, naletio automobil. Nastradali 33-godišnji Riječanin S. S. smješten je u Jedinicu intenzivnog liječenja sušačke bolnice, tzv. šok-sobu, i pod stalnom je paskom liječnika, javlja Novi list.

Izvori bliski bolničkim navode da je stradalnik nakon nesreće podvrgnut zahtjevnom operativnom zahvatu.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 21.05 sati, tik do benzinske crpke Petrola u Radničkoj ulici, a nesretni 33-godišnjak nastradao je na pješačkom prijelazu, prema rezultatima policijskog očevida.

Dok je hodao preko prijelaza za pješake u smjeru benzinske postaje, u njega je udario automobil »volkswagen polo«, riječke registracije, kojim je u smjeru Tower centra upravljao 41-godišnjak nastanjen u Kostreni.

Automobil je žestoko udario u pješaka, koji je ostao ležati na asfaltu dvadesetak metara od točke udara. Na mjesto nesreće brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je stradalniku pružila pomoć, a onda je, u besvjesnom stanju, žurno dalje prebačen za bolnicu, navodi Novi list.