Povežite se s nama

Vijesti

350.000 kuna za turistička događanja u Opatiji, najviše novca za treninge Marija Mlinarića

Objavljeno

na

Turističko vijeće Turističke zajedncie grad Opatija na sjednici održanoj 4. ožujka 2020. donijelo je odluku vezano u dodjelu potpora za turistička događanja u 2020. godini prema kojoj je raspodijeljeno ukupno 350 tisuća kuna.

Najznačajnija sredstva u iznosu od 30 tisuća kuna dobio je BM Consulting, a radi se o treninzima koje u Opatiji vodi Mario Mlinarić. Za projekt “25 DANA ONLINE IZAZOV ZDRAV ŽIVOT POSTAJE NAVIKA” namijenjena mu je potpora u iznosu od 17 tisuća kuna, a dodatnih 13 tisuća kuna dobit će za projekt “TRENING S GUMAMA ZDRAV ŽIVOT POSTAJE NAVIKA”.

Festival Opatija dobit će 19 tisuća kuna za program Ljeto na Ljetnoj te dodatnih 5 tisuća kuna za izložbe u Šporeru i Švicarskoj kući. Liburnia Jazz dobit će 23 tisuće kuna za 20. Liburnia Jazz i 16. Jazz Ex Tempore. Eno-gastro festivali Kvarner Wine Fest 3 i Hedonist Gourmet & Wine dobili su svaki po 17 tisuća kuna. Tvrtka DOTCOM dobila je ukupno 15 tisuća kuna za organizaciju dvije manifestacije Voloskana.

10 tisuća kuna ili više dobili su još Festival Kvarner, Kulturno društvo Leprinac, Klub za sportsku rekreaciju Gorovo, Udruga cijeli svijet je pozornica za Mammas show i obrt Boem za partyje u klubu Centra Gervais.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram