Povežite se s nama

Fiuman Plus

3Design Šanell napravio novi originalni suvenir “Riječka dizalica”

Objavljeno

na

“Riječka dizalica” je samo jedan u nizu inovativnih proizvoda koji svakodnevno izlaze iz malog obrta 3Design Šanell s Viškova. Za dizajn budućeg nacionalnog suvenira “Tropismene glagoljične puzzle” su prošle godine na dva međunarodna sajma inovacija održanih u Zagrebu dobili četiri zlatne medalje, a s istim proizvodom nastupaju i na međunarodnoj izložbi inovacija koja bi se trebala održati u rujnu u Ženevi.

Prije nekoliko mjeseci su za nagrađene “Tropismene glagoljične puzzle” i za još jedan dizajn suvenira vezan za Rijeku EPK-a dobili markicu “Izvorni riječki suvenir”.

“Cilj nam je da i ovaj naš novo nastali proizvod “Riječka dizalica” postane izvorni riječki suvenir, da postane prepoznat od strane Riječana i turista koji dolaze u naš grad, da ga kupe, sastave i da ih u njihovim domovima podsjeća na naš grad i na njegovu industrijsku baštinu. Naša “Riječka dizalica” se sklapa od 40 izrezanih drvenih dijelova koji se nalaze u specijalno dizajniranoj kutiji/sanduku koja se prije samog početka otvara malim pajserom smještenim u skrivenom pretincu sa strane sanduka”, otkrivaju iz 3Design Šanella.

Dizalica se sastoji od 40 dijelova, kada se sastavi mjere su joj 250mm x 100mm i visine 400mm, a u sanduku koji je dizajniran kao pravi brodski transportni sanduk sa svim oznakama i koji se otvara “pajserom”, pored drvenih djelova nalazi se još ljepilo potrebno za spajanje dijelova i nacrti kao pomoć pri sastavljanju.

Gotova, spojena “Riječka dizalica” se na kraju može postaviti na kutiju/sanduk u za to predviđene rupe, nakon čega je spremna da je se izloži na posebno mjesto u domu. U izradi su već i lansirna rampa Torpedo i Krčki most.

Za sada se može kupiti direktno od 3Design Šanella te u suvenirnici “Poneštrica” u Rijeci. Jedan primjerak ovog suvenira već je čak isporučen i u Nizozemsku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram