Povežite se s nama

Mozaik

4 tenora, klapa Intrade predvođena Bralićem i Marko Škugor na Noći riječkih trgova

Objavljeno

na

Sve popularnija ljetna manifestacija Noći riječkih trgova i ove nam godine donosi nekoliko iznimno zanimljivih koncerata u srcu grada.

Tvrtka Promocija u suradnji s partnerima Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke te u suorganizaciji s pizzerijom “Maslina na Zelenom trgu”, caffe barom Garcon, Submarine burgerima i caffe barom Charlie pružit će tijekom čitavog srpnja vrhunsku zabavu Riječanima i njihovim brojnim posjetiteljima.

Sve počinje već 30. lipnja kad je na Pavlinskom trgu s početkom u 21 sat na rasporedu besplatni koncert Nina Kraljić tria, a još jedan besplatni koncert održava se 20. srpnja kad nastupa Acoustic quintet.

One nešto veće zvijezde nastupat će na Trgu Riječke rezolucije. Prvi koncert na rasporedu je 05. srpnja kad nastupaju 4 tenora. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120 kuna za parter i 140 kuna za VIP parter.

Već tjedan dana kasnije, 12. srpnja, stiže klapa Intrade predvođena omiljenim Tomislavom Bralićem. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kuna i 120 kuna za VIP parter.

Noći riječkih trgova zaključuje Marko Škugor 27. srpnja, a ulaznice za njegov nastup koštaju 90 kuna za parter i 110 kuna za VIP parter. Svi koncert započinju u 21 sat.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu i online na Ticketshop.hr.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram