Povežite se s nama

Mozaik

4 tenora uskoro nastupaju na Trgu Riječke rezolucije

Objavljeno

na
U sklopu popularne ljetne manifetacije Noći riječkih trgova na Trgu Riječke rezolucije u strogom centru grada 05. srpnja s početkom u 21 sat održat će se koncert popularnih 4 tenora.

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić kao prva postava 4 Tenora svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora jednostavno buknuo, postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćih standarda poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova i mnogim drugim!

2017. godine sa skladbom ‘Sve je tvoje’ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

Koncertno su vrlo aktivni, svoje su koncerte održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21.9.2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac ‘U Lisinskom’ te mjesto Marka Škugora zamijenjuje Filip Hozjak.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 120 kn za parter i 140 kn za VIP parter u Dallas Music Shopu i online putem Ticketshopa.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram