Povežite se s nama

Crna kronika

40-godišnjak u Pobrima usred dana napuhao 2,72

Objavljeno

na
Prošlog  tjedna  na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 42 prometne nesreće, od kojih su dvije bile teže, a 40 lakše. U ovim nesrećama dvije su osobe teže, a 10 ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 388.500 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovala su dva strana državljana i osam alkoholiziranih vozača.

Tijekom tjedna ukupno je alkotestirano 257 vozača, od kojih je kod njih 34 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a jedan je vozač evidentirana s koncentracijom do 0,50 g/kg.

Od alkoholiziranih vozača najviše ih je bilo u dobi iznad 35. godine života, njih 21, devet ih je evidentirano u kategoriji između 25. i 35. godine života, dok ih je pet bilo u dobi između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,72 g/kg izmjerena je u srijedu, 20. svibnja, 40-godišnjem vozaču osobnog vozila u Pobrima kod Matulja. Policija ga je zaustavila oko 13.50 sati dok je upravljao vozilom marke Fiat, riječkih registracijskih oznaka.

Zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, priveden je u službene policijske prostorije te je po završetku postupanja sankcioniran  prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram