Povežite se s nama

Sport

Primorjaši podijelili bodove s Radničkim u Kragujevcu

Objavljeno

na

Ilustracija


Vaterpolisti Primorja EB ovog su vikenda gostovali u Kragujevcu u susjednoj Srbiji gdje su u 2. kolu Lige 6 igrali protiv KGW Radničkog. U zanimljivoj utakmici bodovi su u konačnici podijeljeni zahvaljujući rezultatu 10:10.

PRVA ČETVRTINA

Domaćini uzimaju prvu loptu, prekršaj radi Blažić no Primorjaši se obranjuju, u drugom pokušaja igrača više Ganić zabija za 1:0. Manić radi isključenje, a Rakovčev šut obranjuju Kragujevčani. Naši brane dva napada, a zatim Vrlić i Peroš dobivaju isključenja, a Ganić zabija drugi gol za 2:0. Do kraja četvrtine oba trenera zovu minutu predaha.

DRUGA ČETVRTINA

Domaćini uzimaju prvu loptu i u drugoj četvrtini. Nakon neuspješnog udarca iz kontre Brubnjaka, Manić zabija za 3:0. Stanojević u idućem napadu dobiva isključenje, a Paparić zabija za 3:1. Uskoro Car radi isključenje, a Gusarov zabija za 4:1. Tanasijević dobiva isključenje, a Srđan Aksentijević zabija za 4:2. Čunko, Putt i Peroš dobiva isključenje te Ganić zabija za 5:2. Uskoro Paparić zabija za 5:3. Hinić zove time-out, a utakmicu završava prekršaj Paparića.

TREĆA ČETVRTINA

Guillaume je uspješniji u trećem plivanju za loptu, a ubrzo zabija i gol za 6:3. Uskoro Tkač zabija za 6:4. Uskoro Rakovac radi isključenje, Čubranić zapisuje novu obranu, a nakon Gusarovog isključenja Putt zabija za 6:5. Tkačev udarac brani Dobožanov, Paparić radi isključenje. Nakon Stevanovićevog time-outa, Radovanlija zabija igrača više za 7:5. Rakovac radi peterac, Ganić zabija četvrti gol za 8:5. Čubranić piše novu obranu, Ganić radi isključenje, Aksentijević zabija za 8:6. Isključenje Tkača koristi Guillaume za 9:6. Pljevančić radi novo isključenje koje koristi Aksentijević za 9:7. Osma obrana Čubranića zaključuje četvrtinu.

ČETVRTA ČETVRTINA

Tkač je uspješniji u posljednjem plivanju za loptu u utakmicu, a uskoro postiže i gol za 9:8. Manić radi isključenje, no bez realizacije Primorjaša, zatim Tkač radi treću osobnu pogrješku, a Brubnjak na drugoj strani ne realizira kontru. Klupa Primorja zove time-out, a Car zabija za 9:9. Čunko i Car rade isključenja, a Ganić zabija svoj peti gol na utakmici za 10:9. Manić dobiva isključenje, a zatim i Dobožanov. Utakmicu zaključuje prvijenac u utakmici kapetana Peroša za 10:10.

“U drugom kolu novokomponirane Lige 6 pretendenti za naslov prvaka A2 Regionalne vaterpolo lige podijelili su bodove. Solaris i Budva su podijelili bodove na Crnici, a nakon skoro sat vremena i trideset minuta igre na SC Park u Kragujevcu naši Primorjaši odigrali su 10:10 s Radničkim. Nakon neizvjesne utakmice koja je na kraju završila podjelom bodova, za sada nastavljamo dalje iščekuje nas utakmica protiv Naisa na Kantridi 23. veljače”, poručili su iz Primorja EB.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram