Povežite se s nama

Vijesti

50 građana predložilo lokacije: Policija najavila pojačanu 24-satnu akciju nadzora brzine vožnje

Objavljeno

na


Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske, policijski službenici će od ponoći 19.  travnja provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

U isto vrijeme, ova akcija provodi se u svim zemljama Europske unije pa tako i na području policijskih uprava u Republici Hrvatskoj u sklopu ROADPOL-ovih aktivnosti.

Akcijom se nastoji podići razina stanja sigurnosti u prometu na cestama te utjecati na promjenu ponašanja sudionika u prometu. U provedbu akcije bit će uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije, koji će koristiti sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila.

Na poziv policije, u pripremu akcije uključili su se i građani, njih više od 50, koji su  predlagali lokacije 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila na čemu im posebno zahvaljujemo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže