Povežite se s nama

Crna kronika

56 prometnih nesreć prošlog tjedna, neslavni rekorder zaustavljen u Opatiji

Objavljeno

na
Proteklog  tjedna  na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 56 prometnih nesreća od kojih su četiri bile teže. U ovim prometnim nesrećama šest je osoba teže, 19 ih je lakše ozlijeđeno, a jedna je osoba nažalost smrtno stradala. Riječ je 19-godišnjaku koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Ulici A. Pilepića u Rijeci, 22. svibnja 2019. godine.

Materijalna šteta pričinjena u prometnim nesrećama procjenjuje se na oko 895.000 kuna. U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan  pješak, tri strana državljanina, ali i pet alkoholiziranih vozača.

Alkotestirano je 286 vozača, od kojih je kod njih 30 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a tri su vozača odbila provjeru alkoholiziranosti. Najviše vozača pod utjecajem alkohola, njih 13 je bilo u dobi od 25-35 godina života, 12 ih je bilo u dobi iznad 35 godina, a deset vozača je bilo u dobi između 18. i 25. godine života.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 22-godišnjem vozaču osobnog vozila, kojega je opatijska policija zatekla 24. svibnja u Opatiji oko 1,20 prilikom upravljanja osobnim vozilom Renault riječkih registracijskih oznaka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram