Povežite se s nama


Opatija će po šesti put udomaćiti Hrvatski festival klapa i mandolina te tako nastaviti tradiciju održavanja ovog značajnog festivala. Nakon prošlogodišnjeg koncerta kojim se obilježilo jubilarno peto izdanje ove manifestacije, festival se vraća svom natjecateljskom karakteru, a ovog će puta o najboljima odlučivati isključivo publika i to glasačkim listićima.

​Sportska dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji odzvanjat će klapskom pjesmom u subotu 17. listopada, s početkom u 20 sati, kada će Neno Pavinčić u ulozi voditelja publici najaviti nastupe klapa koje sudjeluju u natjecateljskom dijelu: Kampanel iz Zagreba, Adriaticum iz Šibenika, Proizd iz Vela Luke, Žrnovnica iz Splita, Opatija iz Opatije, Kamik iz Kostrene, Tramuntane iz Kraljevice te klape Grobnik. Navedenim klapama će se u revijalnom dijelu pridružiti još poneko klapsko iznenađenje, dok će posebna gošća biti Meri Cetinić, koja će ovom prigodom izvesti nekoliko uspješnica uz pratnju klape Proizd.

​Organizator, Udruga hrvatski festival klapa i mandolina, najavljuje vrhunsku klapsku večer koju će začiniti vrhunsko ozvučenje i rasvjeta te posebna scenografija, a za izvođače su osigurane i kvalitetne nagrade.

​Ulaznice za ovu posebnu večer su već u prodaji i to u poslovnicama Foto Luigi u Opatiji i Lovranu te prodajnom mjestu Croatia Recordsa u Rijeci. Cijena ulaznice je 50 kuna, dok će na dan koncerta ulaznice biti dostupne na navedenim prodajnim mjestima te na blagajni dvorane po istoj cijeni.