Povežite se s nama
Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s crikveničkom policijom proveli su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene organiziranog kriminaliteta.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga na području Crikvenice. Pretragom je pronađeno i oduzeto oružje, streljivo i drugi predmeti koje je 60-godišnjak nedozvoljeno posjedovao, a riječ je o pištolju s dva pripadajuća spremnika, dvije ručne bombe, 360 komada raznog vojnog i drugog puščanog i pištoljskog streljiva, od čega nekoliko komada protuavionskog streljiva te 11 čahura i pet zrna puščanog streljiva raznih kalibara.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 60-godišnjaka se mjerodavnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.