Povežite se s nama

Crna kronika

69-godišnjakinja teško ozlijeđena u Lovranu, prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza

Objavljeno

naU prometnoj nesreći koja se jučer ujutro, 17. siječnja oko 6,45 sati, dogodila u Lovranu teško je ozlijeđena 69-godišnja hrvatska državljanka. Do prometne nesreće je došlo kada je spomenuta 69-godišnjakinja prelazila kolnik središnje ulice izvan obilježenog pješačkog prijelaza i tada je na nju naletjelo osobno vozilo marke VW Golf, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin.

Zbog zadobivenih ozljeda pješakinja je prevezena u KBC Rijeka gdje su joj dijagnosticirane teške tjelesne ozljede. Tijekom pružanja prve pomoći ozlijeđenoj pješakinji od 6.45 do 7.30 sati, na dijelu navedene ulice bio je zatvoren promet za sva vozila.

Slijedom opisane nesreće pozivamo pješake na povećani oprez i apsolutno poštivanje prometnih propisa, odnosno da uvijek koriste obilježene pješačke prijelaze za prolaz kolnikom. Osobito se to odnosi na noćne i jutarnje sate u zimskom razdoblju kada su kraći dani i lošiji vremenski uvjeti, pa su veće mogućnosti stradavanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže