Povežite se s nama

Crna kronika

85-godišnjaku na području Bakra iz kuće ukradeno 92.500 kuna

Objavljeno

na
Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka jučer su zaprimili prijavu o počinjenju kaznenog djela krađe. Riječ je kaznenom djelu kojim je oštećen 85-godišnji hrvatski državljanin.

U nedjelju, 9. siječnja, 85-godišnjak je u svoju kuću na širem bakarskom području pustio dvije ženske osobe koje je od ranije poznavao i u njih imao povjerenja te su mu višekratno pomagale u domaćinstvu. Zlouporabivši njegovo povjerenje, počiniteljice su mu tako iz doma otuđile omotnicu s novčanim iznosom od oko 92 500 kuna.

Policija još jednom upozorava građane da pripaze koga puštaju u svoje domove. Ovo se posebno odnosi na građane starije životne dobi koji vrlo često budu oštećeni kaznenim djelima krađa ili prijevara. Počinitelji ovih kaznenih djela koriste okolnosti da primjerice osobe starije životne dobi žive same, da slabije čuju ili vide te iskorištavajući njihovo povjerenje ili nepažnju čine kaznena djela upravo unutar njihovih domova.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže