Povežite se s nama

Sport

40-ak plivača sudjelovalo na 12. Kostrenskom plivačkom maratonu

Objavljeno

na
U sklopu manifestacije Kostrensko leto koja će od lipnja do kolovoza Kostrenjanima i njihovim gostima ponuditi brojne zanimljive sadržaje i prometnuti Kostrenu u nezaobilaznu ljetnu destinaciju, ove nedjelje 20. lipnja 2021. godine, na platou ispod Quorum Garden-a, održao se 12. Kostrenski plivački maraton.

40 – ak plivačica i plivača danas je spas od vrućine pronašlo u moru ispred Kostrene, gdje je u organizaciji Turističke zajednice općine Kostrena i Kluba daljinskog plivanja Primorje, održano 12. izdanje Kostrenskog plivačkog maratona. 

„U Kostreni tradicionalno otvaramo KVARNER PLIVA kup, u sklopu kojega organiziramo deset utrka na Kvarneru. Ovdje se uvijek okupi najveći broj plivača, koji dođu iz okolnih zemalja, a ove su godine zbog pandemije, nažalost izostali“ poručila je Iris Španjol, tajnica KPD Primorje.

I ove godine se plivalo u dvije različite kategorije. 3000 m gdje su pobjedu odnijeli Ana Bobanović, KPD Primorje i Vito Lončarić, Mladost, te 1500 metara – Anamarija Grbčić Pahlić, TK Matulji i David Perić, Mladost.

12. Kostrenski plivački maraton dio je manifestacije Kostrensko leto o koje će obalnu šetnicu, kostrenske plaže i trgovi, od 15. lipnja do 31. kolovoza pretvoriti u veliku pozornicu i odredište svih ljubitelja glazbe, poezije, dobre hrane, zanimljivih kino i kazališnih predstava koje pod pokroviteljstvom Općine Kostrena organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena, Centar kulture Kostrena i kostrenski ugostitelji, uz podršku Komunalnog društva Kostrena. Program Kostrenskog leta potražite na Facebook stranicama Turističke zajednice općine Kostrena, Centra kulture Kostrena te na portalu i Facebook stranici Naša Kostrena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram