Povežite se s nama

Vijesti

Riječki HGSS iz jame spasio psa koji je nestao početkom mjeseca

Objavljeno

na
Pripadnici Gorske službe spašavanja Rijeka pronašli su i spasili psa za kojim su njegovi vlasnici tragali devet dana. Nesretna životinja u trenutku pronalaska bila je u jami dubokoj osam metara koja se nalazi u šumi između mjesta Kućeli i Zvoneće.

“Poziv zaprimamo preko Županijskog centra 112 oko 12:00.

Saznajemo da se radi psu koji je nestao pred 9 dana, a koji je tog trenutka pronađen u jami u šumi između mjesta Kućeli i mjesta Zvoneće. Odmah po dojavi na teren izlazi 6 članova HGSS stanice Rijeka s 1 interventnim vozilom.

Dolaskom na lokaciju, ustanovljeno je da se pas nalazi u jami, na polici na dubini od cca 8 metara. Jedan spašavatelj se spušta do psa koji se nalazi u izgladnjelom i iznemoglom stanju. Nakon stavljanja oprsnice psu izvršeno je izvlačenje psa na površinu i predaja vlasniku.

Time je ova intervencija završila oko 15:30”, izvijestili su iz HGSS-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže