Povežite se s nama

Mozaik

Adidas u Tower centru otvorio preuređenu trgovinu na čak 400 m2

Objavljeno

na
Preuređeni store omiljenog globalnog sportskog i lifestyle brenda adidasa u Tower Centru Rijeka, proteže se na 400m², s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru. Detaljima odaje počast gradu Rijeci i njenim znamenitostima, pa je u uređenju adidasovog storea sudjelovala akademska kiparica i ulična umjetnica Ines Milčić, poznatija kao Pekmezmed. Na ilustracijama se pojavljuje poznata riječka vizura gradskog tornja i ure na Korzu, Fiumanka (najpoznatija Riječka regata), ali i skakaonica s Kantride.

“Odmah sam znala da ženski lik treba biti centralni dio mojeg crteža. Znala sam i da ne želim da lik bude čvrsta sportska ženska figura već više meni bliska- “zaobljene” figure, okružena velikom kućnom biljkom crassula ovata, koja donosi sreću i blagostanje. Crtež je fluidan i uključuje vodu koja se spaja s kosom i donosi igru s motivima oblaka, kiše, vjetra i sunca. Osim toga jedan od poznatijih sportskih događaja u Rijeci je “Homo si teć” i uvijek me intrigirala povezanost riječi teć (trčati) sa Rijekom, gradom koji teče. Bilo je ovo sjajno iskustvo a posebno sam uživala radeći za jedan od omiljenih brendova ”, izjavila je poznata umjetnica.

Otvorenju novog adidas storea prisustvovali su i poznati riječki influenceri Pamela Perkić i Ivan Tokić, koji su za sebe odabrali sjajne, nove kombinacije.

“Oduševljena sam trgovinom, predivno je uređena i najviše mi se sviđaju riječki motivi. Volim opušten i sportski stil odijevanja, a adidas je brend koji mi omogućava da kroz modne kombinacije pokažem svoj karakter. Drago mi je da je adidas poprimio novo riječko ruho, a ja ću sigurno često dolaziti po svoje everyday outfite”, rekla je influencerica Pamela Perkić.

Povodom otvorenja, adidas je pripremio zanimljivu aktivnost i prigodne popuste za sve posjetitelje.

Sticker hunt je zabavna aktivnost uz koju sudionici mogu osvojiti atraktivne nagrade. Radi se o sakupljanju QR kodova u prostoru Tower Centra Rijeka. Svi koji završe izazov u roku od šest minuta ostvaruju set adidas Rijeka naljepnica, 30% popusta na kupnju novog asportimana, a ostale sudionike koji završe u nešto ležernijem vremenu adidas će nagraditi setom naljepnica. Sve posjetitelje očekuju i prigodni popusti.

Svi ljubitelji brenda od sada mogu na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude adidas Performance, adidas Originals ili adidas Sportswear linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals i Sportswear u različitim svakodnevnim prigodama očekuju sjajni trendovski komadi iz nove kolekcije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže