Povežite se s nama

Sport

Adriana Ross, Fran Host, Kristijan Mulac i BK Kastav laureati Sportaša godine grada Kastva

Objavljeno

na
Na svečanom otvorenju igrališta Turki proglašeni su najbolji sportaši grada Kastva za 2021. godinu.

Najuspješniji  sportaš je Fran Host / KARATE KLUB „KASTAV“, najuspješnija sportašica Adriana Ross / KARATE KLUB „KASTAV“, a najuspješniji sportski klub Boćarski klub Kastav.

Najuspješniji  mladi sportaš je Lucas Srdoč/ JU- JITSU KLUB „KASTAV“, a najuspješnija  mlada sportašica Zara Marie Zamlić / KARATE KLUB „KASTAV“.

Najuspješniji sportski djelatnik je Kristijan Mulac / BOĆARSKI KLUB KASTAV, a priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobila je Hedi Blašković ravnateljica Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav.

Posebna priznanja dobili su Nives Jelovica – Boćarski klub LABIN, Davor Jelovica – Boćarski klub PULA, Petra Mance – Plivački klub NEVERA, Marko Jardas, Noa Burburan, Kristian Vekić, Gabrijel Burburan i Patrik Turk svi – Vaterpolo klub PRIMORJE.

Nagrada Kastavko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom člana Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „PULAC“, Plivačkog kluba osoba s invaliditetom „FORCA“ i člana Kluba za obaranje ruku „SHARK“.

Gost svečanosti bio je najtrofejniji hrvatski trener Ratko Rudić koji je rekao da je tajna uspješnog sporta i sportaša upravo u bazi koju čini dobra sportska infrastruktura.

“Mnoga istraživanja tvrde da je sport jedna od najvažnijih aktivnosti i zato čestitam svima u Kastvu koji su se odlučili na takav put, podržavajući sport podržavate svoju djecu i svoj razvoj. Čast mi je da sam imao prigode doći i sudjelovati u ovome, još jednom čestitke svima nagrađenima,” rekao je Ratko Rudić.

Gradonačelnik Matej Mostarac najavio je nova ulaganja rekavši kako su sportaši najbolji ambasadori Kastva.

“U Kastvu nikada neće biti velikog novaca, velikih transfera, ovdje će uvijek sve ovisiti o volji i trudu naših entuzijasta. A mi ćemo biti tu da i dalje gradimo i razvijamo infrastrukturu i stvorimo još bolje uvjete za bavljenje sportom. Čestitke svima, vjerujem da će ovo igralište puno značiti kastavskom sportu, a da bi naš sport živio potrebno nam je još puno ovakvih igrališta”, zaključio je Matej Mostarac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram