Povežite se s nama

Mozaik

Advent na Gradini bit će zaključen uprizorenjem živih jaslica na blagdan Sveta tri kralja

Objavljeno

na

Foto: Ivor Mažar
Na Trsatskoj će gradini 6. siječanj – blagdan Sveta tri kralja, biti obilježen uprizorenjem glazbeno – scenskog skazanja živih jaslica koje izvodi Zajednica Krista Kralja iz Rijeke. Preko 30 kostimiranih članova na jedinstven će način ispričati priču o Kristovom rođenju u bajkovitom ambijentu srednjovjekovne utvrde koju ove godine krasi čak 17 kilometara lampica.

Uprizorenje živih jaslica počinje u 17 sati i idealna je prilika za sve posjetitelje da na prigodan način provedu produženi vikend u blagdanskom raspoloženju, uz mnoštvo jedinstvenih dekoracija koje su krasile ovo zdanje tijekom cijelog prosinca.

Uz zanimljivu priču s mnoštvom scenskih elemenata, kostimiranim izvođačima te izvedbu prigodnih pjesama, Zajednica će živopisno prikazati događaje koji su prethodili rođenju Isusa, a potom će na radost sveg svijeta, stići i sveta obitelj te tri kralja koja daruju Isusa. Betlehemski prizori u čarobnoj atmosferi Trsatske gradine na simboličan će način svom kraju privesti treće izdanje Adventa na Gradini.

Svi posjetitelji moći će još jednom prošetati Gradinom odjenutom u svjetlucavo ruho, isprobati još ponešto iz bogate ponude adventskih kućica i u dobrom raspoloženju provesti posljednje dane blagdanskog razdoblja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram