Povežite se s nama

Mozaik

Advent na Gradini ove godine bez parka i klizališta, ali uz više lampica u kaštelu

Objavljeno

na
Advent na Gradini u svom četvrtom izdanju neće nastaviti rast kakav je imao u svojim prethodnim izdanjima zbog brojnih propisanih epidemioloških mjera, no mnoge ipak raduje da će se ta iznimno atraktivna lokacija i ovog prosinca ponovno zasjati kilometrima lampica.

Organizator Vedran Babić gostujući u “Stilueta living roomu” otkrio je što se priprema za konca studenog, kad bi se trebalo održati svečano paljenje lampica. To je događaj koji je u proteklim godinama privukao na tisuće posjetitelja, ali ove godine to ipak neće moći biti slučaj, već će njihov broj biti ograničen.

Zbog pandemije odustalo se od postavljanja klizališta i adventskih kućica u Nugentovom parku.

“Četvrto izdanje će biti korigirano u odnosu na rast prijašnjih godina. Planiramo sve organizirati prema epidemiološkim mjerama. Ove godine ćemo se fokusirati isključivo na prostor Gradine, prostor parka neće biti u funkciji Adventa ove godine zbog nemogućnosti regulacije točnog broja posjetitelja zbog nekoliko ulaza. Fokus je dakle na Gradinu na koju ćemo postaviti ipak nešto malo više lampica nego protekle godine”, otkrio je Babić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram