Povežite se s nama

Mozaik

Advent u tunelima s početkom prosinca, objavljen i program

Objavljeno

na
Riječki tuneli ove će godine također imati vrlo zanimljiv program tijekom Adventa, a sad je otkriveno i što će se sve događati tijekom jednog od prvih vikenda, odnosno 07. i 08. prosinca.

Petak 07.12., rezerviran je za svježe zvukove riječkih bendova, a subota 08.12. za elektroničku žurku, a za vas nastupaju: Stephany Stefan, Če bo bo, če na na, Virgin Helena, Ana Antonova, Samo Tako.

Ulaz je besplatan.

Stephany Stefan

Svestrana riječka umjetnica Stephany Stefan i njen prateći bend kojeg čine Goran Pleić – bubnjevi, Vedran Mijić – bass, Igor Musulin – gitara, Dorian Cuculić – klavijature, na otvaranju riječkog adventa izvesti će uvertiru u predstavljanje njihovog novog konceptualnog albuma Iridescent. Iako su već dokazali svojim zvukom i pritupom svježinu na sceni vrijeme je da provjerite njihov uigrani i strastveno zapaljivi rad u singlu Binary Philosophy koji objedinjuje sve ono što Stephany predstavlja svojom umjetnošću.

Če bo bo, če na na

Što bude bit će, što ne bude, neće! Ova ekipa prekaljenih uličnih svirača i umjetnika raznih usmjerenja u svom je prirodnom okruženju među ljudima, bilo na ulicama ili ispod njih. Predstavljaju drevni dah svježine u izvođenju tradicionalne glazbe Balkana u vlastitim aranžmanima. Bend čine Elvis Devčić – gitara, Ivan Paulić – bas, Aleksandar Puača – perkusije, Dorijan Šikić – perkusije i Ivan Valušek – gudački instrumenti i sitar. Če bo bo, Če na na uvest će vas u advent mekanom stazom balkanske melankolije.

Osmi dan prosinca i ujedno sedmi dan adventa rezerviran je za žurku ispod grada kroz koju će vas kombiniranim višedesetljetnim iskustvom i recentnom svježinom koordinarno voditi junakinje i junaci riječke elektroničke scene: Virgin Helena, Ana Antonova i Samo Tako.

Svjetlost na kraju Tunela je zapravo – muzika, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram