Povežite se s nama

Mozaik

Adventiranje na Rezoluciji ove godine uz 27 glazbenih programa

Objavljeno

na
Nakon nekoliko uspješnih izdanja Trg Riječke rezolucije kao jedna od najpopularnijih lokacija riječkog adventa ove će godine biti dodatno oplemenjena novim dekorativnim elementima, bogatim programom i raznovrsnom adventskom ponudom.

Novi naziv lokacije je Adventiranje na Rezoluciji, organizira se u sklopu Rijeka Adventa, a izvršni organizator je tvrtka Promocija. Na trgu će biti postavljene svjetlosne dekoracije i photo corneri, uz čak osam punktova na kojima će se nuditi razne delicije. Na Rezoluciji će se smjestiti sveukupno sedam adventskih kućica i jedan food truck s bogatom ponudom specijaliteta te napitaka spremljenih po originalnim recepturama.

Svoje zimske čarolije na tanjuru i u čaši prezentirat će Capra Istrian Street Food, Rakhia bar, Tri prašćića, Fiorello, Pajol, Šprinter, Božićna čarolija i Mingle bells.

Osim zanimljive gastro priče, na Rezoluciji neće nedostajati niti dobre zabave uz čak 27 glazbenih programa te brojna gastro gostovanja.

Adventiranje na Rezoluciji počinje 1. prosinca i trajat će do 03. siječnja, a na ovogodišnjem otvaranju nastupit će popularni L’amour band.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže