Povežite se s nama

Mozaik

Adventiranje na Rezoluciji ovog vikenda uz dobru zabavu do 2 ujutro

Objavljeno

na

Foto: Ivor MažarAdventske radosti i službeno su počele, Adventiranje na Rezoluciji ispunjeno je odličnom glazbom i vrhunskom zabavom, uz pravu rapsodiju koju su pripremile vrijedne gastro ekipe! 

Već se prvog dana Adventiranja dalo naslutiti kako će ovo biti prosinac za pamćenje, a čarolija koja je zavladala Trgom trajat će sve do početka siječnja. 

Zvjezdano nebo s pregršt lampica i svjetleći borovi zaštitni su znak Adventiranja, dok veselo prosinačko raspoloženje uz glazbu i ugostiteljsku ponudu ovdje postaje imperativ! Svakoga dana u toplim pićima i izvrsnoj klopi uživa se uz glazbenu kulisu. Tijekom vikenda će Adventiranje biti nepogrešiva lokacija za izlazak jer u petak nastupa TS Baruffa & DJ Macola, u subotu SuperCover band i Daniel Beni. Nedjelja će također proteći u zanimljivom tonu, uz nastup dječjih zborova i DJ-a Brunoix. 

Kako je Adventiranje smješteno u samom centru grada, posjetitelje mirisi s adventskih kućica mame u svako doba dana pa je tim okolnostima prilagođena i ponuda. Naime, ugostitelji svakoga dana nude tople marende na žlicu od 11 do 14 sati, a tijekom adventa na kućicama će se moći kušati uistinu šarolika ponuda jela. 

Adventirati na Rezoluciji posjetitelji mogu svakog radnog dana od 11:00 sati do ponoći, a petkom i subotom do 2:00 sata.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže