Povežite se s nama

Mozaik

Adventske kućice i klizalište bit će na Ljetnoj pozornici nakon popuštanja mjera

Objavljeno

na

Pripremljena pozornica za izvođače
Ljetna pozornica u Opatiji trebala je biti dio Adventa, no zbog novih mjera to zasad ipak nije moguće.

Festival Opatija otkriva kako će čekati 21. prosinca te tada, ukoliko bude bilo moguće, održati planirani program uz adventske kućice i klizalište.

“Na području čitave Hrvatske od danas (subota, 28.11.) na snazi su nove mjere nacionalnog stožera kojima se, pored ostalog, rigorozno ograničava i/ili u potpunosti zabranjuju sadržaji koji čine adventsko događanje. Ove zabrane su na snazi minimalno do 21.12. što znači da je nažalost i nama na Ljetnoj pozornici do tada zabranjen taj tip adventske ponude. Ukoliko se zabrana ukine 21.12., od tada nadalje ćemo ostvariti ono što smo pripremali: na velikoj Ljetnoj pozornici Adventski grad s adventskim kućicama, a klizalište na maloj Ljetnoj pozornici među zelenilom i pod okićenim svodom.

Do tada, kako mjere ne zabranjuju šetnju, u planu je tijekom prosinca vikendima otvoriti vrata Ljetne pozornice kako bi postala šetnica od parka Angiolina dalje na lungomare te (ukoliko stožer dopusti) imati živu glazbu za šetače i nešto za razveseliti dječicu u prolazu kako bi na taj način pružili malo božićne radosti onima koji to žele uz pridržavanje trenutnih mjera”, navode iz Festivala Opatija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram