Povežite se s nama


U opatijskom umjetničkom paviljonu Juraj Šporer jučer je u organizaciji agencije za organizaciju vjenčanja predstavljen vrlo zanimljiv projekt Vjenčanja u Opatiji. Autori projekta, supružnici Željka i Arsen Maršanić ujedno su i vlasnici poznate riječke agencije Noi due koja već 25 godina organizira vjenčanja u čitavoj regiji. Predstavljanjem ovog projekta htjeli su odati počast Opatiji koja im je, kako kažu najljepša prirodna kulisa za realizaciju svojih ideja. Projekt su prepoznali i podržali Grad Opatija i Turistička zajednica Grada Opatije.

“Zahvaljujem se svima vama koji podržavate ovaj naš projekt. Vaše zadovoljstvo i zadovoljstvo naših klijenata najveća je nagrada za naš rad. Posebno bih se zahvalio svim našim suradnicima, hotelijerima i ugostiteljima s kojima godinama surađujemo i bez kojih ne bi bili ovako uspješni. Priča o vjenčanjima u Opatiji je priča o romantičnoj destinaciji koja svojom bogatom poviješću i arhitektonskim ljepotama ulazi zauvijek u sjećanja onih koji izaberu ovaj romantični grad. Projekt je namjenjen strancima i svima onima koji žive izvan Opatije, a izaberu Opatiju kao destinaciju za vlastitu romantičnu priču”, istaknuo je Maršanić u svom govoru. Sve prisutne pozdravio je i opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić koji je naglasio izvrsnu suradnju s agencijom Noi due.

Voditelj ceremonije bio je poznati hrvatski vokal Saša Lozar koji je svojom izvedbu serenade Opatijo bajna razgalio mnoge okupljene.

“Željka i Arsen imaju veliko iskustvo u ovom poslu. Prate svjetske trendove u modi i dizajnu, ali rado domaćim i stranim parovima ističu cjelokupnu ljepotu ovdašnjih pejzaža. Vile, plaže, balske dvorane postaju predivna scenografija najljepše ispričanih priča.  Djelić raskoši i ljepote željeli su utkati u živote onih čiji odabir je Opatija pa su s puno ljubavi pripremili nekoliko programa za taj poseban događaj kao što je vjenčanje. Izabranim temama željeli su buduće mladence upoznati s bogatom poviješću Opatije, govoriti o znamenitim osobama koje su posjetile Opatiju i isto kao oni upoznali čari ljubavi u ovom romantičnom gradu. Sve njene ljepote arhitektonske i prirodne utkane su u priče”, naglasio je Lozar.

Brojni okupljeni mogli su pogledati izložene radove umjetnika Saše Jantoleka i Margarete Krstić koji su svojim radovima upotpunili projekt. Ovim originalnim konceptom agencija Noi Due oduševila je uzvanike i struku te istaknula veliki potencijal Opatije, a projekt će predstaviti i na brojnim međunarodnim sajmovima.