Povežite se s nama

Vijesti

Agencija za nekretnine u Rijeci umjesto oglasa istaknula natpis “Stay home”

Objavljeno

na

Riječki ured Remax Centra nekretnina prolaznicima odaslao jasnu poruku ostanite doma i zaštite sebe i druge

Već je od prije poznato da se stanovnici Republike Hrvatske znaju udružiti u najtežim trenucima. Brojne tvrtke zatvorile su svoja poslovanja i uključile se u kampanju „Ostani doma“ kojom se promiče sprječavanje širene virusa COVID-19. Upravo je to učinio i Remax Centar nekretnina.

U svojoj službenoj objavi na društvenim mrežama Remax Centar nekretnina objavio je da zatvara sve svoje urede u Republici Hrvatskoj do sredine travnja te da će njihovi agenti biti dostupni u raznim online oblicima, kao i preko njihove službene internetske stranice i društvenih mreža. Iz najvećeg Remaxovog franšizera u Hrvatskoj naglašavaju da je sigurnost njihovih zaposlenika i klijenata njihov primarni cilj. „Više od 10 godina, od samoga osnutka, u našoj organizaciji utkane su vrijednosti visoke brige o klijentima i našim zaposlenicima. Naše srce i misli su uz sve ljude koji su teško pogođeni ovim neviđenim događajem,“ naglašavaju iz Remax Centra nekretnina.

Ovaj tjedan odlučili su ići korak dalje. Naime, kroz protekle dane vidjeli smo da još uvijek velik broj ljudi ovaj virus nije shvatio ozbiljno te da krše mjere samoizolacije. Najučinkovitiji način borbe protiv širenja koronavirusa jer upravo boravak kod kuće i socijalno distanciranje. Upravo zbog toga naš izlog ureda u Rijeci, koji je na iznimno frekventnoj lokaciji, odlučili smo iskoristiti za podsjećanje prolaznika na važnost boravka kod kuće te napisali smo kratku i jasnu rečenicu „Stay home ili ostani doma“. Kroz različite kanale odašiljemo ovu temeljnu poruku te se nadamo da ćemo potaknuti građane na savjesno ponašanje. U ovakvim situacijama od krucijalne je važnosti odgovorno ponašanje i slušanje Nadležnih tijela.

Pozivamo sve poduzetnike da odašilju važnost ove poruke, a građane da je se pridržavaju. Jedino ako smo savjesni i prije svega ujedinjeni možemo pobijediti situaciju u kojoj se nalazimo, poručuju iz Remaxa u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram