Povežite se s nama

Vijesti

Aglomeracija Rijeka: Započeli radovi u ulici Kučićki put

Objavljeno

na
U utorak 21. 11. 2023. započeli su radovi na prvoj dionici kanalizacijskog kolektora u ulici Kučićki put koji se izvodi u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, grupe radova C „Proširenje Rijeka“.

Za vrijeme izvođenja radova bit će na snazi privremena regulacija prometa na način da će se promet odvijati jednosmjerno u smjeru zapad – istok (Kučićki put – Ulica braće Hlača). Pristup iz ulice Braće Hlača bit će osiguran obilaznim pravcima.

Molimo sve stanovnike i prolaznike na navedenom području da budu oprezni i pridržavaju se privremene prometne regulacije i sigurnosnih uputa kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje radova i sigurnost svih uključenih.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže