Povežite se s namaAleksandar Neradin iz Makarske danas prijepodne izbačen je iz Big Brother kuće nakon što je produkcija showa saznala da je optužen za pedofiliju.

Na stranicama Županijskog suda u Rijeci navodi se kako je Aleksandar Neradin optužen za kazneno djelo iz stavka 5, iz članka 158. Kaznenog zakona, koji propisuje postupak kažnjavanja spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, javlja Index.

“Potpisivanjem ugovora s RTL-om, svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018.”, odgovorili su za Index s RTL-a.

Kako se neslužbeno može doznati, Neradin je produkciji potpuno zatajio da se protiv njega vodi sudski postupak, a zbog činjenice da je žrtva maloljetna postupak je proglašen tajnim pa produkcija nije mogla provjeriti njegove garancije da nije kažnjeno gonjen.

U predstavljanju prije ulaska u BB kuću Neradin je rekao da mu je zanimanje “katastrofa – grobar”.