Povežite se s nama

Sport

Alen Halilović napokon pronašao novi klub

Objavljeno

na
ALEN HALILOVIĆ (26), nekoć velika nada hrvatskog nogometa, bez kluba je od siječnja kada je napustio Rijeku. Odmah nakon odlaska iz Rijeke bio je pred potpisom ugovora s grčkim Arisom, ali su grčki mediji objavili da nije prošao liječnički pregled. Halilović je tvrdio da su ga Grci pokušali prevariti i do posla nije došlo, piše Index.

Sad njemački Transfermarkt piše kako je Halilović ipak pronašao novi klub, koji će mu biti čak 12. u neobičnoj karijeri. Riječ je o španjolskom drugoligašu CD Eldenseu. Halilović još nije potpisao ugovor, ali sve je dogovoreno i čeka se samo službena objava posla.

Transfermarkt piše kako će Halilović potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom još jedne sezone. Eldense je prošle sezone izborio nastup u drugoj španjolskoj ligi, momčad prema Transfermarktu vrijedi 3.45 milijuna eura, a Halilović će biti jedini stranac u ekipi.

Halilović je prije deset godina zaigrao za Hrvatsku protiv Portugala i sa 16 godina postao najmlađi reprezentativac u povijesti Hrvatske. Predviđala mu se tada velika karijera, a godinu kasnije je otišao iz Dinama u Barcelonu za pet milijuna eura. Međutim, u Barceloni se nije nametnuo. Kasnije je igrao za Sporting Gijon, Las Palmas, Hamburg, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham i Reading, navodi Index.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže