Povežite se s nama

Vijesti

AMEC Rijekatekstil donirao EKG uređaj Klinici za radioterapiju i onkologiju

Objavljeno

na
Tvrtka AMEC Rijekatekstil Klinici za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka donirala je novi EKG uređaj vrijedan oko 20.000 kuna. Na primopredaji uređaja u srijedu, 1. prosinca predsjednici Nadzornog odbora tvrtke Ivanki Pavičić prigodno su se zahvalile pomoćnica ravnatelja KBC-a Rijeka za sestrinstvo Snježana Juričić i predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju prof. dr. Ingrid Belac-Lovasić.

Prijenosni EKG najnovije generacije koristit će se u Dnevnoj bolnici Klinike za radioterapiju i onkologiju kroz koju svakog dana prolazi između 100 i 120 pacijenata.

Donacija ovog uređaja pravi je primjer društvene odgovornosti”, naglasila je pomoćnica ravnatelja Snježana Juričić  podsjetivši da AMEC Rijekatekstil kontinuirano, godinama donira KBC-u Rijeka.

Predstojnica klinike prof. Belac-Lovasić uz zahvalu gospođi Pavičić na novoj donaciji, nakon ranije donirane fotelje za kemoterapiju, istakla je da će novi prijenosni EKG olakšati život i boravak bolesnicima u Dnevnoj bolnici, a sestrama će olakšati rad.

Ivanka Pavičić govoreći ispred AMEC Rijekatekstila pozvala je sve koji mogu da se pridruže doniranju vrijednih uređaja Klinici za radioterapiju i onkologiju, najavljujući i nove donacije u duhu zajedništva.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže