Povežite se s nama

U subotu, 15. srpnja, na Trgu Riječke rezolucije nastupila je violončelistica Ana Rucner. Koncert je organiziran u sklopu manifestacije pod nazivom “Noći riječkih trgova” koja se tijekom srpnja, kolovoza i rujna održava u samom srcu grada. Ovu manifestaciju potakli su riječki ugostitelji s ciljem da gostima ponude sadržajni program u blizini svojih ugostiteljskih objekata.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada. Manifestacija se održava tri lokacije, Trgu Ivana Koblera, Trgu Riječke rezolucije te nedavno renoviranom Pavlinskom trgu.

Sljedeći veliki koncert na Trgu Riječke rezolucije održat će se 20. srpnja, a nastupit će cijenjena sarajevska umjetnica, interpretatorica sevdalinki Amira Medunjanin. Programe na Trgu Riječke rezolucije organizira tvrtka Promocija.

U najavi su i koncerti na Pavlinskom trgu, Karin Kuljanić 27. srpnja i Dijagnoze Band 29. srpnja.

Moja Rijeka