Povežite se s nama

Mozaik

Ana Rucner održala multimedijalni koncert u Opatiji

Objavljeno

na

FOTO Luigi Opatija
Sinoć (8. kolovoza) se preko 350 posjetitelja opatijske Ljetne pozornice predvođeno mladom violončelisticom svjetskog glasa, Anom Rucner, otisnulo na 80-minutno multimedijalno putovanje čarobnim predjelima Hrvatske i svijeta. Ana Rucner je u Opatiji predstavila svoj najnoviji album „Croatian Heritage “ na kojem je u modernom glazbenom aranžmanu objedinila tradicijsku i skladateljsku baštinu raznih hrvatskih regija, od Istre i Opatije, preko Sinja i Dubrovnika do Zagreba, sjevera Hrvatske i Slavonije.

U energičnim izvedbama pjesama „Alkarski ponos“, „Krasna zemljo, Istro mila“, „Ples sa sabljama“, „Serenada Opatiji“, „Drmeš“, „Linđo“ i dr. koje prate veličanstveni video spotovi, svojevrsne turističke razglednice, osjeća se njena ljubav prema domovini, tradiciji i prirodnim ljepotama koju s lakoćom prenosi na publiku.

Osim kompozicija s albuma, Ana je izvela i nekoliko klasičnih, tradicijskih i pop-rock skladbi svjetskih i regionalnih kompozitora kojima je izvrsno zaokružila ovaj jedinstveni glazbeni koncept u opuštenoj atmosferi tople ljetne noći.

Sljedeće glazbeno druženje na opatijskoj Ljetnoj pozornici zakazano je već 16. srpnja a dalmatinskim slavujem Markom Škugorom. Ulaznice su u prodaji u sustavu Mojekarte.hr, a više informacija možete potražiti na web stranici www.festivalopatija.hr i na tel. 051271377.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram