Povežite se s nama

Sport

Andrej Kramarić najbolji napadač HNK Rijeka proteklog desetljeća

Objavljeno

na
Andrej Kramarić najbolji je napadač desetljeća HNK Rijeka u izboru navijača. Kramarić je u Rijeku stigao u kolovozu 2013. i ostavio dubok trag za vrijeme svog igranja na Kantridi.

O tome koliko je Andrej bio efikasan najbolje svjedoči činjenica da je u 65 utakmica postigao 55 pogodaka, te je u pobjedi protiv Lokomotive 9. studenog 2014. postigao čak pet golova! Još efikasniji bio je u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske u listopadu 2013. kada je protiv momčadi Blata postigao čak osam golova.

Ipak, najupečatljiviji nastupi bili su u Europskoj ligi kada je protiv Feyenoorda postigao hat-trick u slavlju 3:1 u utakmici u skupinama Europske lige, te bomba protiv Lyona (1:1) u remiju na Kantridi.

Svi koji su imali priliku gledati Kramarića u bijelom dresu uživali su u pravim majstorijama i lakoći postizanja golova.

Kramarić je bio prava napast za protivničke braniče, a u dresu Rijeke osvojio je Kup i Superkup Hrvatske (2013./2014.) prije nego što je karijeru nastavio u engleskom Leicesteru.

U izboru je sudjelovalo 4200 navijača, a Kramarić je dobio 78,4 posto glasova.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram