Povežite se s nama

Mozaik

Anonimni Marijan počastio velikim nedjeljnim ručkom korisnike projekta “Ulična svjetiljka”

Objavljeno

na
Rijeka se oduvijek može pohvaliti značajnim brojem građana s velikim srcem, a među njih svakako spada i jedan anonimni Riječanin za kojeg se tek zna da se zove Marijan.

Odlučio je počastiti riječke beskućnike i korisnike projekta “Ulična svjetiljka” pravim velikim nedjeljnim ručkom.

“Obiteljski ručak, a nitko u krvnom srodstvu.

Zove se Marijan, prezime mu ne znamo, čak ne znamo da li mu se ime piše Marijan ili je bez “i”. Taj čovjek, ljudina, nazvao je naše uredništvo sa idejom da želi počastiti ručkom sve korisnike projekta Uličnih svjetiljki u Rijeci. Jako skromno i jednostavno je objasnio da čita časopis i da se “našao” u nekim pričama i da nam svaka čast, tim ljudima i nama koji se njima bavimo. Dogovorili smo vrijeme, naš ljudina je odabrao mjesto i tako smo se danas okupili kao obitelj.
Kako izgleda Marijan? Pojma nemamo jer nije došao. Razbolio se pa nam se nije pridružio, no ručak nije želio otkazati. Kaže on: ‘Nisam bitan ja, bitni su ONI. Poslao je sina svoga prijatelja s novcem da podmiri račun.

Komentari nekih korisnika:
-ovo je više od ručka, ovo je svadbeno
-uuuu meni je ovo super,najdraže su mi školjke, samo sam ih posisao, i sad imam školjke za posaditi pšenicu
-ma stvarno je bilo super sve, da je i gore bilo, isto bi bilo super kad nas je netko tako lijepo ugostio,ima dobrih ljudi
-hvala da mi je nahranio djecu,uzela sam šta je ostalo još sinu za doma
-žao mi je da ga nismo upoznali, svaka mu čast

Realno, skoro nismo ni znali šta jedemo ni kako se neka vrsta jela pravilno jede. On je želio za nas najbolje od najboljeg. I dobili smo najbolje, jer nema bolje kad ti netko potpuno nepoznat pokaže da dobrota nikad ne može usahnuti, bez obzira kakva vremena bila, makar i “posljednja”.”, otkrili su iz Uličnih svjetiljki.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram