Povežite se s nama

Mozaik

Arijana Podgajski postala Miss Universe Hrvatske, Riječanka Maria nije ušla u Top 5

Objavljeno

na
U Zagrebu se u ponedjeljak navečer održao izbor ljepote Miss Universe Hrvatske na kojem se natjecala i Riječanka Maria Delić, no ona nažalost nije ušla u Top 5.

Miss Universe Hrvatske 2022. postala je je Arijana Podgajski. Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske 2022, održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.

Za titulu najljepše borilo se 13 djevojaka iz cijele Hrvatske. Krunu Zlatarne Dodić i titulu hrvatske predsatavnice na izboru za Miss Universe ponijela je devetnaestogodišnja Arijana Podgajski studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Arijana govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati yogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Njezine pratilje su kao prva Klaudija Krezić iz Sesveta i druga pratilja Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglašena je Antonela Zvonković.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram