Povežite se s nama

Sport

Armada bakljadom podržala igrače Rijeke pred derbi s Hajdukom

Objavljeno

na
Klub navijača Armada ovog je petka organizirao malu navijačku akciju “Kad pride nedeja zapolne” na Rujevici gdje su nogometaši Rijeke imali trening, a nije izostala ni bakljada.

“Bilo koji dan kad Rijeka igra za pravog navijača nema važnije stvari, nema isprika niti razloga da se ne bude uz najdraži klub! Rijeka je i dalje na prvom mjestu i jedino što trebamo je doći na stadion i zajedno obraniti to prvo mjesto!

Raspadamo se godinama, propast ćemo, ove godine borit ćemo se za ostanak… Sve su to floskule onih koji nam gledaju u leđa i tješe se, a mi iz utakmice u utakmicu ostajemo na prvoj poziciji! Mi, da, mi svi, jer bez toga nema kluba, nema navijača, nema onoga zbog čega ćemo u nedjelju poderati glasnice svih 100 minuta, nešto zbog čega ćemo proći kontrole svega i svačega da bi bili uz svoj klub – SAMI PROTIV SVIH (a tih „SVIH“ je sve više i više)!!”, poručili su iz Armade ovom prilikom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram